Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- - - ID : Naar een identitaire stroming in Nederland ! - - -

vrijdag, augustus 25, 2006

Demografische dreiging voor Nederland ! door NOVOPRESS

(Novopress) - Hoewel politiek Nederland met oogkleppen blijft rondlopen en daarmee haar afstand tot de realiteit en de bevolking maar blijft vergroten, kunnen we toch enige hoop putten uit de diverse media die zich niet laat muilkorven. Van Volkskrant tot HP/De Tijd en Elsevier zien we uitingen die duidelijk maken dat de huidige maatschappelijke en demografische omstandigheden gaan leiden tot een grote dreiging voor maatschappelijke verhoudingen en demografische omstandigheden.

In Elsevier nr. 43, 29 oktober 2005, geeft een gesprek met de Israƫlische veiligheidsdenker Dan Schueftan, over moslimterreur, de problematiek zeer juist weer. Wij laten Dan Schueftan voor U aan het woord:

"Ik zeg niet dat iedere Arabier een bedreiging is voor de democratie. Maar de vraag is wel of mensen die vanuit islamitische landen naar West-Europa komen, deze manier van leven accepteren. Zij willen profiteren van de West-Europese manier van leven, zonder ervoor te betalen en de waarden te delen die de welvaart mogelijk maken. Islamieten in Spanje duiden dat land reeds aan als 'Al Andaluz', het land waarop zij historische rechten claimen en dat zij willen heroveren. Op de lange duur is er voor West-Europa een enorm probleem."

"......En er is een demografische dreiging. Ik geloof niet dat de immigratie vanuit islamitische landen het resultaat is van een duistere samenzwering. Maar feitelijk vormt deze steeds grotere bevolkingsgroep een bedreiging. De ervaring leert dat Arabieren overgaan tot dominantie, zodra zij de macht hebben."

"......Er zijn in Nederland grote bevolkingsgroepen die zich laten inspireren door de landen van herkomst, waar miljoenen mensen het terrorisme bewonderen. De oude instrumenten, zoals het strafrecht, werken niet meer."

Voeg hierbij de uitspraken van diverse imams in Europa en daarbuiten en we zien buiten de demografische en maatschappelijke dreiging ook een politieke dreiging gaan ontstaan. Welke vlag zal er in de nabije toekomst over Europa gaan waaien ?Europa als 'Dar al-Islam' ?

Een zoekterm als 'Islamic Europe' in de diverse zoekmachines maakt ons niet vrolijker."Of course, such a transition from a Christian continent to an Islamic one in the near future is not a hypothesis. The Netherlands, one of the smaller European countries but with one of the largest Islamic communities in Europe has been predicted to have - in less than 30 years, majority Muslim population. One can fear the day when by majority votes the Dutch queen is forced to wear the Islamic hejab in her public appearances!!"

Deel van een artikel dat in tal van kranten en bladen in Islamitische landen is verschenen. Een bezem door de politiek is hard nodig, maar de stoffer en blik zoals we die tot op heden daadwerkelijk in de praktijk hebben gezien maakt de Nederlandse samenleving niet frisser. Er moet nog veel gebeuren.